Corporate uVision Optics

OCHELARI FARA DIOPTRII PENTRU CALCULATOR?

Trăim în totalitate înconjurați de ecranele digitale, petrecând chiar și 9 ore pe zi, în medie, în fața dispozitivelor digitale. Toate aceste dispozitive, emit o lumina albastră, iar pentru  ochii noștri nu sunt protejați în fața acestei expuneri, lumina poate fi dăunătoare.

Efectele negative potențiale sunt:

Obosirea mentală și fizică

 

CUM FUNCTIONEAZA

Lentilele uVision Optics® au o acoperire cu un strat special, concepută pentru persoanele care petrec mult timp în birou și sunt expuse la lumina albastru-violet și LED a dispozitivelor digitale precum smartphone-urile, televizoarele și tabletele.
Obiectivele CR39 de înaltă calitate blochează 40% din lumina albastră la spectrul de 430 nm – 450 nm și 100% din lumina albă la 410 nm.
Oferta personalizata- Corporate

BENEFICII

De la îmbunătățirea somnului până la maximizarea concentrării, beneficiile ochelarilor uVision Optics® îți vor îmbunătăți drastic calitatea vieții. Noi îți recomandăm să porți ochelari pentru calculator pentru că:

PROTECTIA PERFECTA PENTRU TINE SI ANGAJATII TAI

Lentilele dure ale ochelarilor nostrii sunt realizate din straturi foarte subțiri suprapuse, iar fiecare strat are o alta caracteristica:

Oferta personalizata- Corporate

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre oferta uVision Optics Corporate sau daca doresti sa afli care sunt beneficiile acestor ochelari, te rugam sa ne contactezi telefonic, prin email sau pe facebook.

Suntem tot timpul bucurosi si disponibili sa te ajutam.