DE CE OCHELARI PENTRU CALCULATOR?

Trăim în totalitate înconjurați de ecranele digitale, petrecând chiar și 9 ore pe zi, în medie, în fața dispozitivelor digitale. Toate aceste dispozitive, emit așa spusă, lumina albastră, iar pentru  ochii noștri nu sunt protejați în fața acestei expuneri, lumina poate fi dăunătoare.

Efectele potențiale sunt:

Obosirea mentală și fizică

CUM FUNCTIONEAZA

Lentilele uVision Optics® au o acoperire cu un strat special, concepută pentru persoanele care petrec mult timp în birou și sunt expuse la lumina albastru-violet și LED a dispozitivelor digitale precum smartphone-urile, televizoarele și tabletele.
Obiectivele CR39 de înaltă calitate blochează 40% din lumina albastră la spectrul de 430 nm – 450 nm și 100% din lumina albă la 410 nm.
Vezi mai multe modele!

BENEFICII

De la îmbunătățirea somnului până la maximizarea concentrării, beneficiile ochelarilor uVision Optics® îți vor îmbunătăți drastic calitatea vieții. Noi îți recomandăm să porți ochelari pentru calculator pentru că:

PROTECTIA PERFECTA

Lentilele noastre dure ale ochelarilor sunt realizate cu straturi foarte subțiri, cu următoarele caracteristici:

DESIGN CU STIL

Vibrația, confortul, flexibilitatea și greutatea ușoară a ochelarilor pentru calculator uVision Optics® îi fac modalitatea perfectă de a vă proteja ochii împotriva luminii albastre, arătând cool în același timp.
Vezi mai multe modele!