Recenzie de Paula Caraman

Petrec tot mai mult timp în fața laptopului și a telefonului, iar ochii mei resimt din plin acest lucru. Nu sunt singura, de aceea m-am gândit să vă povestesc și vouă despre cum să ne protejăm ochii. Eu am optat pentru o pereche de ochelari cu protecție pentru ecranele digitale de la uVision Optics România. Coletul a ajuns foarte repede, chiar a doua zi de la plasarea comenzii. Și pot să spun că sunt foarte încântată atât de modelul ales, cât și de calitatea acestora.

Pe site am văzut și o mică demonstrație cu modul în care acești ochelari ne protejează împotriva luminii albastre provenite din ecranele digitale, dar și de razele dăunătoare ale soarelui. Bineînțeles, că am făcut și eu acest test și m-am convins că ochelari cu protecție pentru ecranele digitale sunt cu adevărat utili.

Ce conține pachetul:

  • 1 pereche de ochelari uVision Eden Black
  • 1 etui uVision Optics®
  • 1 lavetă Microfibra uVision Optics®
  • 1 card test
  • 1 lanternă UV

 

 

De ce să alegi o pereche de ochelari cu protecție pentru ecranele digitale?

Așa cum vă spuneam și la început timpul petrecut în fața ecranelor digitale ne afectează sănătatea. Ochi roșii și obosiți, dureri de cap, insomnii? Da, corpul nostru le resimte din plin, de aceea trebuie să avem grijă și să purtăm ochelari cu protecție pentru limina albastră și pentru razele UV ale soarelui.

  • Blocarea luminii albastre se face mulțumită lentilelor care sunt proiectate folosind tehnologia absorției substratului american HEV-Adsorb.
  • Lentilele sunt transparente și nu afectează lectura, iar diferența de culoare este aproape inexistentă.
  • Protecție UV , lentilele anti-Blu-ray utilizează o tehnologie specială de prelucrare a substratului  pentru a proteja ochii de radiațiile ultraviolete și a bloca UV400

 

Testul de capacitate de blocare a luminii albastre

Da, am făcut și eu testul. Se putea să nu-l fac, daca tot am primit micul kit de testare? Clar, că nu. In colet am avut un card tester și o mică lanternă UV. Am ținut lanterna direct asupra cardului câteva secunde și aceasta s-a făcut violet. Imediat am făcut și testul cu ochelarii, doar că am pus lanterna în fața lentilei, dar de data asta cardul nu s-a colorat de niciun fel. Priviți clipul ca să vă convingeți singuri.

 

Eu folosesc de câteva zile acești ochelari și sunt tare mulțumită, iar timpul petrecut în fața ecranelor digitale este mult mai plăcut. Vă recomand cu drag acești ochelari cu protecție pentru ecranele digitale.

Daca doresti sa citesti mai multe blog-uri din partea Paulei, poti sa accesezi aici link-ul direct.

Call Now Button